News Update :

Φαντασμαγορικές οι Jet Ski κούρσες του 6ου αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

  • ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ Β΄ ΣΚΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ EXPERT LIMITED

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ οι Jet Ski κούρσες στον προλιμένα και το λιμάνι Καλαμάτας! Το περασμένο Σαββατοκύριακο το σόου που προσέφεραν οδηγοί απ’ όλη την Ελλάδα εντυπωσίασε και τους πιο δύσκολους θεατές. Ξεπερνώντας μάλιστα τις αντίξοες καιρικές συνθήκες εντυπωσίασαν με τους τολμηρούς τους ελιγμούς και τις υψηλές ταχύτητες το κοινό που έσπευσε να τους παρακολουθήσει και να χειροκροτήσει τις προσπάθειές τους στο πλαίσιο των δυο αγωνιστικών σκελών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Jet Ski 2012 που έγινε φέτος στην πόλη μας.
Οδηγοί απ’ όλη την Ελλάδα έριξαν βουτιές, έκαναν προσπεράσεις και σλάλομ που …έκοψαν την ανάσα, ανέβασαν μεγάλες ταχύτητες, δημιούργησαν ατμόσφαιρα με σασπένς με φαντασμαγορικές φιγούρες freestyle με τις εναλλαγές στην κατάταξη να αποτελούν το αποκορύφωμα των φαντασμαγορικών αυτών αγώνων…

Πρωτιά για τον Καλαματιανό
Χρήστο Σταθουλόπουλο
Εκτός από την οργανωτική επιτυχία των αγώνων όμως η πόλη μας ευτύχησε και σε μια αγωνιστική επιτυχία στο πρόσωπο του «πρωτάρη» Καλαματιανού οδηγού Χρήστου Σταθουλόπουλου.
Ο Σταθουλόπουλος συμμετέχει στο πρωτάθλημα στην κατηγορία Expert Limited, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση στο 2ο σκέλος του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.
Στην κατηγορία «Kalamata Amateur», την πρωτιά την πρώτη ημέρα των αγώνων κατέκτησε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ενώ δεύτερος ήταν ο Βαγγέλης Κοκκίνης και τρίτος ο Άρης Πουλέτης. Την δεύτερη ημέρα των αγώνων στην Καλαματιανή κατηγορία, «Kalamata Amateur» πρώτος ήταν ο Βαγγέλης Κοκκίνης, δεύτερος ο Ηλίας Πουλής και τρίτος ο Πέτρος Πατσιλίβας.



Απονομές και ευχαριστίες
Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα έγιναν οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές των αγώνων, μετά το πέρας του αγωνιστικού σκέλους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αναφέρθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή και τον Πανελλήνιο Όμιλο Jet Sport HJSBA (Ηellenic Jet Sports Boating Association) σε όλους όσοι βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια αυτός ο απαιτητικός αγώνας, στο Δήμο Καλαμάτας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας, τους Ναυταθλητικούς Ομίλους «Αίολος» και «Ποσειδών» σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην περάτωση του 6ου αγώνα του Πρωταθλήματος και φυσικά στους χορηγούς που στήριξαν αυτή τη σημαντική εκδήλωση. Πρόκειται για μια ακόμη διοργάνωση που σχετίζεται με τον εναλλακτικό τουρισμό και αναδεικνύει τις ομορφιές και τις δυνατότητες της πόλης της Καλαμάτας, η οποία πέρασε στην ιστορία με επιτυχία, ενώ οδηγοί και διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2013 με την υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις και πλουσιότερο θέαμα!!!

● Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορία «Pro Ski» δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης χρόνου και ύστερα από απόφαση των διοργανωτών θα πραγματοποιηθεί στον επόμενο αγώνα.
Όλα τα αποτελέσματα των αγώνων:
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Novice Stock
Φούκας Νίκος
Αλαμάνος Νίκος
Σταθόπουλος Βαγγέλης

Expert Limited
Μαρκεσίνης Άκης
Φλώρος Νίκος
Χατζηιωαννίδης

Open Run About
Λυγνός Λευτέρης
Μαρκεσίνης Άκης
Φλώρος Νίκος

Kalamata Amateur
Ηλιόπουλος Παναγιώτης
Κοκκίνης Βαγγέλης
Πουλέτης Άρης

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Novice Stock
Αλαμάνος Νίκος
Σταθόπουλος Βαγγέλης
Ζωγράφος

Expert Limited
Σταθουλόπουλος Χρήστος
Πολίτης Παντελής
Καλλιονίδης Μιχάλης

Open Run About
Λυγνός Λευτέρης
Μαρκεσίνης Ακις
Μαλούχος Ακις

Kalamata Amateur
Κοκκίνης Βαγγέλης
Πουλής Ηλίας
Πατσιλίβας Πέτρος

Share this Article on :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright kalsporty 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.